ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Προσφέρουμε ολοκληρωμένα και ποιοτικά ταξίδια με βαθιά και λεπτομερή γνώση των προορισμών. Άγιοι Τόποι & Σινά, Ρωσία, Αίγυπτος, Ιορδανία, Μικρά Ασία, Ιταλία και λοιπή Ευρώπη είναι κάποιοι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας.

Εδώ και 33 χρόνια, το Marios Travel προσφέρει στην ελληνική αγορά καινοτόμα προγράμματα με σκοπό ο ταξιδιώτης να επισκεφτεί τα μνημεία της ελληνικής και παγκόσμιας κληρονομιάς, να θαυμάσει τη φύση, να βιώσει το θρησκευτικό συναίσθημα, αλλά και να αποδράσει από την καθημερινότητα και να ψυχαγωγηθεί. Βασικά μας πλεονεκτήματα είναι η εμπιστοσύνη, ο επαγγελματισμός και η πολύχρονη εμπειρία μας. Ελέγχουμε σχολαστικά  την ποιότητα των υπηρεσιών μας στους προορισμούς, με στόχο να εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα διαμονής, μετακινήσεων, εκδρομών, ξεναγήσεων και άλλων υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Το Marios Travel απευθύνεται και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα καθώς τα καταστήματα μας σε Αθήνα και Καβάλα εξασφαλίζουν την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Ανακαλύψτε καινούριους προορισμούς ταξιδεύοντας με το Marios Travel… Ταξιδέψτε μαζί μας και ελάτε να ζήσουμε μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το τουριστικό γραφείο Marios Travel στα 33 χρόνια δραστηριοποίησης στον τομέα των εκδρομών έχει ταξιδεύσει χιλιάδες ανθρώπους σε δεκάδες προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Με σκοπό να βιώσουμε το θρησκευτικό συναίσθημα, να γνωρίσουμε τα μνημεία του παγκόσμιου πολιτισμού, να επισκεφτούμε τα μέρη όπου μεγαλούργησε ο ελληνισμός, να θαυμάσουμε τα μνημεία της φύσης αλλά και για να αποδράσουμε από την καθημερινότητα και να ψυχαγωγηθούμε.
1988
Group 2064

Ίδρυση του Γραφείου Γενικού Τουρισμού και διερεύνηση της τοπικής αγοράς

1989
marios-travel-milestones (2)

Πρώτες πολιτιστικές εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, τη Μικρά Ασία, τη Βουλγαρία και άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

1992
marios-travel-milestones (3)

Πρώτο ταξίδι στους Αγίους Τόπους, στο Σινά και στην Αίγυπτο

2001
marios-travel-milestones (1)

Πρώτα υπερατλαντικά ταξίδια (Κούβα, Βραζιλία και Αργεντινή)

2003
marios_travel_highlights (1)

Πρώτο ταξίδι στην Άπω Ανατολή (Κίνα)

2013

Αναβάθμιση σε tour operator συνεχείς και τακτικές αναχωρήσεις σε Αγίους Τόπους και Όρος Σινά

2018

Ίδρυση Υποκαταστήματος στην Αθήνα

2020

Δημιουργία τμήματος Ιταλίας

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

vraveio copy@2x

Βραβείο από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Ξενοδοχείων και Επενδυτών (Τουρκία) – 2009

SCAN-CERTIFICATE-001@2x

Πιστοποιητικό Προσκυνητή από το Υπουργείο Τουρισμού Ισραήλ – 2017

Εχουν πει για εμάς

ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Άψογη η όλη εκδρομή, η διαμονή και η ξενάγησή μας (οικογένεια με 3 μικρά παιδιά) στους Αγίους Τόπους αρχές Δεκέμβρη 2018. Χαρισματική και εντυπωσιακά ακούραστη η κυρία Μαγδαληνή Αθανασιάδου. Συγχαρητήρια για την αγάπη του πρακτορείου γι’ αυτό που κάνει, και πολλά ευχαριστήρια. Μόνο με το mariostravel θα πήγαινα ξανά και ξανά όσες εκδρομές μπορούσα!

Rita V. Google Reviews

Σοβαροί επαγγελματίες που μπορούν να οργανώσουν από μια ημερήσια εκδρομή μέχρι τον γύρο του κόσμου ξεκάθαρα και χωρίς ψιλά γράμματα. Έκανα πολλά ταξίδια μαζί τους και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος.

Dimitris M. Google Reviews

Είναι η τρίτη φορά που ταξιδεύουμε με το Marios Travel!Διακρίνονται για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την άψογη συμπεριφορά τους! Προσφέρουν άριστες παροχές! Πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους και άψογους επαγγελματίες!Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!!

Ευδοξία Λ. Google Reviews

Πρόσφατα άρθρα

Ανακαλύψτε τα τελευταία ταξιδιωτικά νέα και ανακοινώσεις