Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Group 2196

Μαγδαληνή Γρανδίκη – Αθανασιάδου

Ιδιοκτήτρια & Διευθύντρια
Η κυρία Μαγδαληνή Γρανδίκη – Αθανασιάδου, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του τουριστικού γραφείου Marios Travel Agency, ειδικεύεται στις εκδρομές με προσκυνηματικό και θρησκευτικό χαρακτήρα από το 1994 σε κέντρα όπου ήκμασε η Ορθοδοξία και μεγαλούργησε ο Ελληνισμός. Ένας έκδηλος θρησκευτικός προσανατολισμός, όχι μονό λόγω της προσωπικής κλήσης, αλλά και της επίδρασης από το οικογενειακό περιβάλλον, ως ανιψιά του Μοναχού Δανηήλ της σκήτης των Δανιηλαίων του Αγίου Όρους, άλλα και ως στενά συνδεδεμένη με τον συντοπίτη γέροντα Φίλιππο της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμoνος Χρυσοκάστρου Παγγαίου. Η οργανωτική της δυνατότητα και πείρα αντανακλάται, πέραν των επιτυχών προσκυνηματικών εκδρομών, και στην ιδιότητα της ως εκπαιδεύτρια του Ε.ΚΕ.ΠΙΣ με την ειδικότητα της Σύμβουλου και διοργανώτριας ταξιδίων, για μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων προς ενήλικους εκπαιδευόμενους και τουριστικούς πράκτορες.
Group 2195

Μάριος - Σωτήριος Αθανασιάδης BA (Hons)

Υπεύθυνος Υποκαταστήματος Αθηνών
O Μάριος- Σωτήριος Αθανασιάδης, είναι πτυχιούχος Ιστορικός του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου (OUUK), έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα διαρκούς εκπαίδευσης «Αρχαιολογία των Βιβλικών Χωρών» στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πτυχιούχος ΙΑΤΑ (Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών) και κάτοχος του Proficiency στην Αγγλική Γλώσσα. Οι επιδράσεις από το οικογενειακό περιβάλλον, σε συνδυασμό με την ισχυρή θέλησή του, την φυσική του ευγένεια και την φιλομάθειά του, δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όχι μόνον για την συνέχεια, αλλά και για την βελτίωση και εξέλιξη του Marios Travel.
chrysanthos_team-photo

Βροχίδης Χρύσανθος MA, BA (Hons)

Επιχειρησιακή Ανάπτυξη & Marketing
Ο Χρύσανθος Βροχίδης, είναι υπεύθυνος για την Διαχείριση και προώθηση (Marketing) καθώς και την Επιχειρησιακή Ανάπτυξη του γραφείου. Έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία πολυετείς σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία καθώς είναι πτυχιούχος στον τομέα Business Studies & Marketing του Middlesex University καθώς και απόφοιτος μεταπτυχιακού European Industrial Relations του Warwick Business School. Οι γνώσεις και ο ενθουσιασμός του σε συνδυασμό με την επαγγελματική του εμπειρία και τη νοοτροπία που έχει αποκομίσει από το εξωτερικό, συμβάλουν καθοριστικά στην δυναμική πορεία και εκσυγχρονισμό του Marios Travel.
marios_travel_siderhs-augoustis

Σιδέρης Αυγουστής MA, BA (Hons)

Γραφειο Καβάλας - Υπεύθυνος Κρατήσεων & Αρχηγίες
Ο Σιδέρης Αυγουστής , εργάζεται στο τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας, με εμπειρία στον τουρισμό από το 2009. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αν. Μακεδονίας & Θράκης και κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακού “Οικονομικών Επιστημών ” του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχει πιστοποίηση IATA, Cambridge Proficiency αλλά και έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια και συνέδρια τουριστικού ενδιαφέροντος. Η αγάπη του για τον τουρισμό, σε συνδυασμό με τα προσόντα και τις ικανότητες του τον καθιστά ιδανικό και για την θέση του Αρχηγού Εκδρομών.
marios_travel_stathis-kostas

Στάθης Κώστας

Γραφείο Αθηνών - Σύμβουλος Εκδρομών & Αρχηγίες
Ο Στάθης Κώστας , εργάζεται στο τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας με έδρα την Αθήνα, με εμπειρία στον τουρισμό από το 1999 ως ταξιδιωτικός σύμβουλος και ως συνοδός εκδρομών. Είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Πατρών και διαθέτει πείρα στον σχεδιασμό και τη διοργάνωση ταξιδίων σε πολλές χώρες, με εξειδίκευση στη Μέση Ανατολή και την Αίγυπτο. Γνώστης της Αγγλικής γλώσσας καθώς και διαφόρων συστημάτων κρατήσεων τον καθιστούν υπεύθυνο και αποτελεσματικό στην εξυπηρέτηση ταξιδιωτών μας.
marios_travel_nikolas-saltos

Νίκος Σάλτος BA (Hons)

Εκπρόσωπος Θεσσαλονίκης - Κρατήσεις - Αρχηγίες
Ο Νίκος Σάλτος, εργάζεται στο τμήμα κρατήσεων του γραφείου μας, και εκπροσωπεί το Marios Travel στην Θεσσαλονίκη. Έχει εμπειρία στον τουρισμό από το 2004, ως υπάλληλος γραφείου και ως συνοδός εκδρομών. Ως συνοδός ειδικεύεται σε προορισμούς όπως οι Άγιοι Τόποι, η Κωνσταντινούπολη, η Μικρά Ασία και τα Βαλκάνια. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μυτιλήνη. Γνώστης της Αγγλικής γλώσσας και πτυχιούχος Τουρκικής γλώσσας B2, από το ΙΜΧΑ-Θεσσαλονίκη και το παράρτημα του Πανεπιστημίου της Άγκυρας, στην Κωνσταντινούπολη (TOMER).
marios_travel_stella-enexeinoglou

Στέλλα Ενεχειλόγλου MA, BA (Hons)

Γραφειο Καβάλας - Κρατήσεις
Η Ενεχειλόγλου Στέλλα, είναι πτυχιούχος Μηχανικός Πληροφορικής, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, και κάτοχος του Εξ ‘αποστάσεως παρακολούθησης Μεταπτυχιακού Εκπαιδευτικού προγράμματος : «Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Μονάδων» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Είναι πτυχιούχος Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας από τα πανεπιστήμια Cambridge και Goethe αντίστοιχα. Κατέχει πολυετή εμπειρία στην πώληση και εξυπηρέτη πελατών. Λόγω της αγάπης της που τρέφει η ίδια στον τουριστικό τομέα εκπαιδεύεται και εξιδεικεύεται τα τελευταία χρόνια σε αυτόν.
ioannis_loukas_marios-travel

Ιωάννης Λουκάς BA (Hons)

Γραφείο Αθηνών - Σύμβουλος Εκδρομών & Αρχηγίες
Ο Ιωάννης Λουκάς εργάζεται στο τμήμα σχεδιασμού και προγραμματισμού του γραφείου μας με έδρα την Αθήνα, με αντικείμενο τα ταξίδια και τις εκδρομές στη γειτονική μας Ιταλία. Έχει μεγάλη γνώση της χώρας, αφού στο παρελθόν έχει ζήσει και έχει σπουδάσει σ’ αυτήν και μάλιστα στο ιστορικό και αρχαιολογικό τμήμα της Φιλολογικής και Φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Federico ll της Νάπολης. Από το 1989 που εργάζεται ως τουριστικός συνοδός, επιδιώκει πάντα να ικανοποιεί τις ταξιδιωτικές προσδοκίες των πελατών-συνταξιδιωτών, βασιζόμενος στον επαγγελματισμό και την εμπειρία του, αλλά κυρίως στην καλή του διάθεση και την αγάπη γι’αυτό που κάνει.