Τρόποι πληρωμής

Προκράτηση / Προκαταβολή

Μπορείτε να διασφαλίσετε την συμμετοχή σας σε μία εκδρομή προκαταβάλλοντας το 30% της συνολικής αξίας της.

Εξόφληση

Η εξόφληση γίνεται έως 10 ημέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης της εκδρομής. Για ιδιαίτερες περιπτώσεις – ανάγκες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει εξόφληση μετά την ημερομηνία αναχώρησης. Μοναδική εξαίρεση η εξόφληση με πρόγραμμα – πακέτο άτοκων δόσεων με πιστωτική κάρτα (δεν γίνεται με χρεωστικές κάρτες), όπου η έγκριση του προγράμματος – πακέτου γίνεται 10 ημέρες πριν την αναχώρηση και ο αριθμός των δόσεων εξαρτάται από το τελικό ποσό.

Ακύρωση / επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το γραφείο μας, το ποσό που έχετε καταβάλλει σας επιστρέφεται άμεσα ακέραιο και χωρίς καμιά χρέωση. Για την περίπτωση ακύρωσης από εσάς, παρακαλούμε όπως μελετήσετε τα κεφάλαια «Καταγγελία – Ακύρωση σύμβασης οργανωμένου ταξιδιού» και «Δικαίωμα Υπαναχώρησης» στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου υπάρχει αναλυτική περιγραφή: ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Μπορείτε να καταβάλλετε την προκαταβολή ή εξόφληση με έναν από τους παρακάτω τρόπους ή συνδυαστικά:

Τραπεζικό Έμβασμα

Με κατάθεση στους εμπορικούς μας λογαριασμούς:

MARIOS WORLD & GREECE TRAVEL IKE

Τράπεζα Πειραιώς (Winbank): GR25 0172 0500 0050 5010 7557 925

Alpha Bank: GR73 0140 1030 1030 0232 0009 569

Πληρωμή με μετρητά:

Τοις μετρητοίς, βάση του τρέχοντος νομικού πλαισίου και εφόσον το συνολικό ποσό δεν υπερβαίνει τα €500 συνολικά, με την φυσική σας παρουσία σε ένα από τα δύο καταστήματα μας σε Αθήνα (Ομήρου 8, 4ος όροφος, Ακαδημία) και Καβάλα (Βενιζέλου 33, 1ος όροφος).

Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Πληρωμή με την χρεωστική σας κάρτα με έναν από τους παρακάτω τρόπους α) με την φυσική σας παρουσία, σε ένα από τα καταστήματα μας, με την χρήση μηχανισμού pos, β) μέσω της διαδικασίας κράτησης που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας καταστήματα (mariostravel.com) σε e-pos), γ) με ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) που σας αποστέλλουμε ο οποίος σας μεταφέρει σε τραπεζικό περιβάλλον όπου κάνετε ηλεκτρονικώς τη συναλλαγή σε e-pos.

Πρόγραμμα άτοκων δόσεων

Το πρόγραμμα άτοκων δόσεων γίνεται αποκλειστικά με πιστωτική κάρτα (όχι χρεωστική) και η έγκριση γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους: α) με την φυσική σας παρουσία, σε ένα από τα καταστήματα μας, με την χρήση μηχανισμού pos,  β) μέσω της διαδικασίας κράτησης που υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας καταστήματα (mariostravel.com) σε e-pos), γ) με ηλεκτρονικό σύνδεσμο (link) που σας αποστέλλουμε ο οποίος σας μεταφέρει σε τραπεζικό περιβάλλον όπου κάνετε ηλεκτρονικώς τη συναλλαγή σε e-pos.