News

To MARIOS TRAVEL στο ASTA Expo, ΑΘΗΝΑ 2018

To MARIOS TRAVEL στο ASTA Expo, ΑΘΗΝΑ 2018

Το Marios Travel ήταν στην προνομιούχα θέση να παραστεί και να παρουσιάσει στο ASTA Destination Expo 2018, στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Απριλίου.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε στις προοπτικές του εισερχόμενου τουρισμού στις ΗΠΑ και στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν στους Έλληνες Tour Operators.

Το γραφείο μας εκπροσωπήθηκε από τον Μάριο Αθανασιάδη (Διευθυντή), τον Χρυσάνθο Βροχίδη (ΜΚΤ & Επιχειρηματική Ανάπτυξη) και τη Δήμητρα Γεωργακοπούλου (Κρατήσεις & Πωλήσεις).

Το συνέδριο είχε περισσότερους από 500 συμμετέχοντες που περιελάμβαναν 350 ταξιδιωτικούς πράκτορες της Αμερικής. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.100 συναντήσεις b2b μεταξύ Ελλήνων και Αμερικανών επαγγελματιών. Ενδεικτικά, το 98% των αμερικανών αντιπροσώπων σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις επιχειρηματικές επαφές που θα αναπτύξουν στην Ελλάδα. Ενώ πάνω από το 77% πιστεύει ότι θα «πουλήσουν» την Ελλάδα λόγω της προσωπικής τους εμπειρίας, με την ευκαιρία της διάσκεψης.

Μεγάλες προσδοκίες

Η τελετή έναρξης της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Όπου η Υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντούρα μίλησε για τη μεγάλη ευκαιρία που προσφέρεται από το συνέδριο για την περαιτέρω προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Σκόπος η αύξηση του αριθμού των Αμερικανών επισκεπτών σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο επισκέπτες ανά έτος αναφοράς.

Ο πρόεδρος της ASTA Zane Kerby δήλωσε ότι ο μεγάλος αριθμός ταξιδιωτικών πρακτόρων στις ΗΠΑ αποτελεί ένδειξη ότι οι επαγγελματίες των ΗΠΑ βλέπουν μεγάλες δυνατότητες αύξησης των πωλήσεων διακοπών στην Ελλάδα. Γεγονός που μεταφράζεται σε περισσότερους τουρίστες στις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ είναι η 11η πιο σημαντική αγορά εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα όσον αφορά τις αφίξεις και η 4η όσον αφορά τα έσοδα.

Όπως επεσήμανε, οι Αμερικανοί ταξιδεύουν πλέον στο εξωτερικό περισσότερο από ποτέ. Αναζητούν νέους προορισμούς σε όλο τον κόσμο και η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, όπως η ασφάλεια, ο ευρωπαϊκός τουρισμός, ο πολιτισμός και οι αυθεντικές εμπειρίες.

Ενα κοινό όραμα…

Το Marios Travel συμμερίζεται τη γνώμη του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt. Ότι οι Αμερικανοί τουρίστες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα να ταξιδέψουν στην Ελλάδα με επίκεντρο τον πολιτισμό. Και ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί προορισμοί στη χώρα πέρα ​​από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι γι ‘αυτούς ενώ έχουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον.

Επίσης πιστεύουμε ότι ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας είναι ο συνδυασμός των φυσικών τοπίων, των ανθρώπων, της γαστρονομίας και του πολιτισμού της. Ως εκ τούτου, προωθούμε τους προορισμούς μας που δεν έχουν ανακαλυφθεί στην Ελλάδα και εστιάζουν κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά της. Θεωρούμε ότι αυτή η έκθεση θα είναι η ιδανική ευκαιρία για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες των ΗΠΑ να γνωρίσουν την Ελλάδα.  Συνδυάζοντας παράλληλα τους επαγγελματίες του τουρισμού των δύο χωρών και ενισχύοντας την εμπιστοσύνη τους.

Εμείς στο Marios Travel είμαστε σίγουροι για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός. Κατά συνέπεια προσπαθούμε να ανακαλύψουμε και να κατανοήσουμε τις ειδικές ανάγκες της αμερικανικής αγοράς και να οικοδομήσουμε ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις με τους συναδέλφους μας στις ΗΠΑ.

 

Νέος ιστότοπος MARIOS TRAVEL INCOMING

Στο Marios Travel είμαστε περήφανοι και ενθουσιώδης για την ανακοίνωση της έναρξης της νέας μας ιστοσελίδας www.mariostravelinc.com η οποία συμπληρώνει και υποστηρίζει τον συνεχώς διευρυνόμενο ρόλο μας ως εισερχόμενου τουριστικού φορέα.

Το Marios Travel Incoming σας παρέχει όλες τις απαραίτητες ταξιδιωτικές υπηρεσίες για να προγραμματίσετε το ταξίδι των ονείρων σας. Για περισσότερα από 30 χρόνια, το Marios Travel τιμά και ενισχύει τον πολιτιστικό πολιτισμό της Ελλάδας. Προωθώντας με αυτό το τρόπο καινοτόμα προγράμματα που δημιουργούνται από μια ομάδα οραματιστών επαγγελματιών που εργάζονται μαζί.

Η νέα ιστοσελίδα μας παρουσιάζει τις εξατομικευμένες υπηρεσίες B2B που ειδικεύονται στον θεματικό τουρισμό, όπως ιστορικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά πακέτα. Μπορεί να επεκταθεί και στις εκδρομές αναψυχής αλλά και συνδυαστικές με άλλες στη λεκάνη της Μεσογείου. Ανακαλύψτε την Ανακάλυψη της Ελλάδας και περπατήστε την περασμένη διαδρομή με τα εξατομικευμένα και αποκλειστικά πακέτα μας.

Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε τον καινούργιο ιστότοπο μας, λειτουργικό, εύκολο στη πλοήγηση και στην εύρεση των πληροφορίες που χρειάζεστε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μαζί το ταξίδι μιας ζωής στην πανέμορφη Ελλάδα.

Συνολικά, πιστεύουμε ότι αυτός ο νέος ιστότοπος θα προωθήσει μια μεγάλη B2B αλληλεπίδραση. Καθώς οι συνάδελφοί Tour Operators & Travel Agents θα έχουν μια πολύ ενημερωτική εμπειρία. Έτσι, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να αυξάνουμε τις εισερχόμενες επιχειρήσεις μας και να ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *